A Kraken-küldetés

Olvass bele!

A NASA az élet nyomait keresi a Naprendszerben: a legújabb küldetésben egy űrszondát készülnek lebocsátani a Titánon található Kraken-tengerre. A Szaturnusz legnagyobb holdján azonban kiszámíthatatlan, zord körülmények uralkodnak, ezért a szondát irányító programnak képesnek kell lennie önállóan, emberi beavatkozás nélkül működnie. A feladatot Melissa Shepherd, a zseniális informatikus oldja meg, amikor kifejleszti Dorothyt, az emberi gondolkodáshoz legközelebb álló mesterséges intelligenciát. A tesztelés alatt azonban egy végzetes hiba katasztrófához vezet, és a forradalmi újításnak számító szoftver elszabadul, majd kikerül az internetre.
Wyman Fordot, az egykori CIA-ügynököt bízzák meg azzal, hogy Melissával együtt szerezze vissza Dorothyt. A keresés során azonban hamar kiderül, hogy a program jelentős változásokon ment keresztül, ami beláthatatlan következményekkel jár... Ráadásul nem csak ők akarják megkaparintani a mesterséges intelligenciát. Egy Wall Street-i bróker a kétes ügyleteihez akarja felhasználni, és semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy elérje a célját.
Vajon sikerrel jár Ford, és megtalálja Dorothyt, mielőtt az üldözői kezére jutna - vagy ami még rosszabb: mielőtt elpusztítaná a világot?

További ajánlatunk

Az árnyékbarát
borító: Az árnyékbarát>
1 990 Ft
A titkárnő
borító: A titkárnő>
1 990 Ft
Az utolsó tárgyalás
borító: Az utolsó tárgyalás>
3 499 Ft
Kettős szerepben
borító: Kettős szerepben>
2 480 Ft
A kém, aki bejött a hidegről
borító: A kém, aki bejött a hidegről>
1 780 Ft
A selyemhernyó
borító: A selyemhernyó>
2 490 Ft
Fekete horizont
borító: Fekete horizont>
1 990 Ft
Végső hazugság
borító: Végső hazugság>
1 990 Ft

Hasznos holmik