A Kraken-küldetés

Olvass bele!

A NASA az élet nyomait keresi a Naprendszerben: a legújabb küldetésben egy űrszondát készülnek lebocsátani a Titánon található Kraken-tengerre. A Szaturnusz legnagyobb holdján azonban kiszámíthatatlan, zord körülmények uralkodnak, ezért a szondát irányító programnak képesnek kell lennie önállóan, emberi beavatkozás nélkül működnie. A feladatot Melissa Shepherd, a zseniális informatikus oldja meg, amikor kifejleszti Dorothyt, az emberi gondolkodáshoz legközelebb álló mesterséges intelligenciát. A tesztelés alatt azonban egy végzetes hiba katasztrófához vezet, és a forradalmi újításnak számító szoftver elszabadul, majd kikerül az internetre.
Wyman Fordot, az egykori CIA-ügynököt bízzák meg azzal, hogy Melissával együtt szerezze vissza Dorothyt. A keresés során azonban hamar kiderül, hogy a program jelentős változásokon ment keresztül, ami beláthatatlan következményekkel jár... Ráadásul nem csak ők akarják megkaparintani a mesterséges intelligenciát. Egy Wall Street-i bróker a kétes ügyleteihez akarja felhasználni, és semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy elérje a célját.
Vajon sikerrel jár Ford, és megtalálja Dorothyt, mielőtt az üldözői kezére jutna - vagy ami még rosszabb: mielőtt elpusztítaná a világot?

További ajánlatunk

Szökevények
borító: Szökevények>
1 999 Ft
A falka
borító: A falka>
3 999 Ft
Az "A" lány
borító: Az ">
2 599 Ft
Én, Sándor Erik
borító: Én, Sándor Erik>
2 390 Ft
A döntés
borító: A döntés>
2 490 Ft
Becsületbeli ügy
borító: Becsületbeli ügy>
2 190 Ft
Gyilkosok és kertek
borító: Gyilkosok és kertek>
1 690 Ft
A vérgróf
borító: A vérgróf>
2 290 Ft

Hasznos holmik