A baj nem jár egyedül

Olvass bele!

Jack Reacher egy reggel értetlenül áll a bankautomata előtt: az egyenlege ugyanis ezer dollárral többet mutat, mint amennyinek a számláján kellene lennie. Egészen pontosan ezerharminc dollárral. Reacher nem hisz a véletlenekben, így rögvest megsejti, hogy valaki a régi egységétől így próbál kapcsolatba lépni vele, és azt is, hogy komoly ügyről lehet szó, hiszen őt máskülönben igazán nehéz megtalálni.

A múltban Reacher és egykori csapatának tagjai mindig fedezték egymást. Így amikor egyiküket holtan találják a kaliforniai sivatagban, hat társuknak pedig nyoma vész, a férfi biztos abban, hogy a régi bajtársai komoly bajba keveredtek. És ő ezt nem nézheti tétlenül... Nyomozni kezd hát, és ahogy egyre több mindenre derít fényt, annál riasztóbb kép rajzolódik ki. Hogyan csalhattak tőrbe többet is közülük, és vajon képes lesz-e a régi rutinra támaszkodva megfejteni a rejtélyt, hogy megmentse a még élőket, és méltó bosszút álljon?

Lee Child (Néma város, Bosszúvágy, Nincs visszaút) népszerű hősének, a nagydarab, szűkszavú Reacher személye mindig garancia arra, hogy a történet izgalmas, az akciók pedig pörgősek lesznek.

További ajánlatunk

Bárcsak visszajönnél
borító: Bárcsak visszajönnél>
3 999 Ft
Az Álmok Háza
borító: Az Álmok Háza>
1 999 Ft
A karácsonyi puding
borító: A karácsonyi puding>
1 790 Ft
Nyolcadik kerület
borító: Nyolcadik kerület>
2 290 Ft
Macbeth
borító: Macbeth>
2 490 Ft
A tűz gyermeke
borító: A tűz gyermeke>
1 990 Ft
Magánügy
borító: Magánügy>
2 990 Ft
A torony
borító: A torony>
990 Ft

Hasznos holmik