Lagom - A boldogság svéd titka

Olvass bele!

Manapság arra törekszünk, hogy mindenből a maximumot hozzuk ki: a boldogság illúzióját hajszolva, teljesítőképességünk határát feszegetve annyit dolgozunk, amennyit csak lehet, annyira keményen, amennyire csak bírunk. Boldogság helyett azonban mindezzel csak azt érjük el, hogy fizikailag és lelkileg is kimerülünk.
A svédek számára a lagom a mindennapok boldogságának záloga: ennek az életérzésnek a jellemzője a „se nem kevés, se nem túl sok” jegyében a mértékletességre, az egyensúlyi állapotra és a harmóniára törekvés. Anna Brones könyve megmutatja, miként valósíthatjuk meg mindezt a saját életünkben, legyen szó munkáról, az otthonunkról, az egészségünkről vagy éppen a minket körülvevő természeti környezetről.
A Lagom című kötet így egyszerre átfogó és praktikus: amellett, hogy megismerjük a lagom lényegét, hasznos és a mindennapokban is könnyen megvalósítható ötleteket is kapunk. Megtudhatjuk, miként alakíthatunk ki egy tudatos és egészséges életformát, miként dolgozhatunk kevesebbet, ám hatékonyabban. Megismerhetjük a skandináv lakberendezés jellegzetes megoldásait, amelyek alkalmazásával lakóterünk valódi és megnyugtató otthonként funkcionálhat.
Anne Brones könyvéből az is kiderül, miként kezelhetjük a stresszt, s hogyan élhetünk aktív és minőségi életet úgy, hogy a lehető legkevésbé terheljük természetes környezetünket. A lagom életszemlélet, amelynek segítségével harmonikusabb és örömtelibb életet élhetünk, s megtanulhatjuk, miként találhatunk örömöt a legapróbb dolgokban is.

További ajánlatunk

Alacsony FODmap étrend
borító: Alacsony FODmap étrend>
4 000 Ft
A zsír titkos élete
borító: A zsír titkos élete>
1 990 Ft
Üsd ki a pánikod!
borító: Üsd ki a pánikod!>
1 990 Ft
A győztes étrend
borító: A győztes étrend>
1 990 Ft
Beszélgetések a függőségről
borító: Beszélgetések a függőségről>
1 990 Ft
Egy űrhajós tanácsai földlakóknak
borító: Egy űrhajós tanácsai földlakóknak>
2 490 Ft
A test könyve
borító: A test könyve>
2 390 Ft
Paleolit táplálkozás kezdőknek
borító: Paleolit táplálkozás kezdőknek>
3 490 Ft

Hasznos holmik