• ISBN:
  ISBN 9789632938035
 • KIADÓ:
  Athenaeum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

Anjouk V. - Ötvenezer lándzsa

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789632938035
 • KIADÓ:
  Athenaeum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018

1328. Lackfi István éppen visegrádi házában igyekszik felépülni az osztrák hadjáratban szerzett sérüléseiből, miközben fegyvernökei Budán rábukkannak Bátor Attila rég halottnak hitt fiára. Az elmúlt esztendőkben Szilárd lemondott a lovagi életmódról, kovács szeretne lenni, ám erről sem a király, sem a fiú új gyámja, sem a nevelőjének kijelölt Péter nem akar hallani. Mindnyájan ragaszkodnak hozzá, hogy Bátor Szilárd az apja nyomdokaiba lépve az udvar vitéze legyen, ami nem megy zökkenőmentesen - ám a sorsa elől senki sem menekülhet.
Időközben meghal Róbert nápolyi király fia, Anjou Károly pedig reménykedni kezd, hogy a magyar Szent Korona mellé megszerezheti szülővárosa trónját is - ha nem magának, hát legalább valamelyik örökösének. Mielőtt azonban ezt megtehetné, egészen más gondokkal kell szembenéznie. Virágzó birodalmában, akár egy hatalmas sakktáblán, számos figura áll fel az újabb játszmához. Egy áruló vajda, egy tébolyult bizalmas, egy buja rokon és egy gyönyörű udvarhölgy, aki nem is sejti, micsoda felfordulást okoz a puszta jelenlétével...

Bíró Szabolcs nagyszabású történelmi regénysorozatának érzelmekkel és drámai fordulatokkal teli ötödik része egyben az Arany Visegrád-trilógia második kötete. Szerelem és háború, barátság és gyűlölet, élet és halál a középkori Magyar Királyságban.

További ajánlatunk

Egy dinasztia hanyatlása
borító: Egy dinasztia hanyatlása>
2 490 Ft
Isten harcosai
borító: Isten harcosai>
2 490 Ft
Az éjszaka fénye
borító: Az éjszaka fénye>
2 480 Ft
A rózsák háborúja 4. - Ravenspur
borító: A rózsák háborúja 4. - Ravenspur>
1 990 Ft
Amit Ódin súgott
borító: Amit Ódin súgott>
1 490 Ft
Vad vidék
borító: Vad vidék>
2 790 Ft
Anjouk I. - Liliom és vér
borító: Anjouk I. - Liliom és vér>
2 390 Ft
A fáraó lánya
borító: A fáraó lánya>
1 290 Ft

Hasznos holmik