• ISBN:
  ISBN 9789634066309
 • KIADÓ:
  GABO Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  176 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Macskanapló

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634066309
 • KIADÓ:
  GABO Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  176 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Bemutatjuk Nokedlit, a szabadszájú kölyökmacskát, aki saját, különbejáratú gazdira tesz szert, és hogy a rengeteg új élményt el ne felejtse, naplóírásba kezd. Macskaszemmel fura, sőt olykor felháborító, hogy a gazdik között van, aki éjjel aludna, nem nyalogatja magát tisztára naponta többször is, kiporciózza az ételt, kutyát tart, és dobozba téve elviszi egy helyre a macskáját, ahol annak a szegény állatnak tablettákat dugnak le a torkán, tűt szúrnak a fenekébe és még a hasát bestoppolják.
A kismacska azonban a sok furcsaság közben is igen jól szórakozik: bemászik a gardróbba, ott megküzd a fogasokon lógó ingekkel, cipőfűzőt, mobiltelefon töltő kábelt gubancol össze, kipakolja a fürdőszoba szekrényt, megmássza a bejárati ajtót, a függönyt, levadássza és megöli az internetkábelt, kicsomagolja az összekészített karácsonyi ajándékokat, miközben folyamatosan próbálja megérteni az embereket.

Urbán Szabó Krisztina gyermekpszichológus, a Macskanapló az első regénye, és van egy macskája, akit úgy hívnak: Nokedli.
A kötetet Buzay István illusztrálta.

„Amikor a fiú gazdi hazaért, az első dorombolásomra megvakargatta a fülemet, majd előhúzott a táskájából egy egész doboz Whiskas-konzervet, és miközben felbontotta, azt motyogta: csak el ne járjon a szád, Gizi. Nem tudom, ki ez a Gizi, de majd gondom lesz rá, hogy kussoljon.”

További ajánlatunk

Egyeseknek elveik vannak, nekünk gyerekeink
borító: Egyeseknek elveik vannak, nekünk gyerekeink>
3 499 Ft
Anna, édes
borító: Anna, édes>
2 390 Ft
A velencei sárkány
borító: A velencei sárkány>
2 280 Ft
A hasznos idióta
borító: A hasznos idióta>
1 799 Ft
Randi a szellemekkel
borító: Randi a szellemekkel>
200 Ft
Írtok ti így?
borító: Írtok ti így?>
720 Ft
Lefülelt mondatok
borító: Lefülelt mondatok>
890 Ft
Nevében él a nemzet(t)
borító: Nevében él a nemzet(t)>
690 Ft

Hasznos holmik