• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  295 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155875076

Az igazság nyomában

Igazság-sorozat 1. rész

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  295 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155875076

Perzselő hangulat a tárgyalóteremben

Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik...
Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében?

Baráth Viktória, a kétszeres Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának első része romantikában, szenvedélyben és izgalmas fordulatokban egyaránt bővelkedik. Betekintést nyerhetünk az igazságszolgáltatás lebilincselő világába, ahol az ellenségeink könnyen válnak barátokká, a barátaink pedig ellenségekké.

További ajánlatunk

Újrakezdés
borító: Újrakezdés>
1 490 Ft
Gyöngyöm
borító: Gyöngyöm>
1 750 Ft
Gyönyörű pillanat
borító: Gyönyörű pillanat>
2 499 Ft
Imádlak, Jason Thorn
borító: Imádlak, Jason Thorn>
3 499 Ft
Pitypangtánc
borító: Pitypangtánc>
3 499 Ft
Szerelemtánc
borító: Szerelemtánc>
1 799 Ft
Átszakadó vágyak
borító: Átszakadó vágyak>
990 Ft
Határtalan szerelem Párizsban
borító: Határtalan szerelem Párizsban>
2 390 Ft

Hasznos holmik