Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Sorshasadás

Fields,Jennie

Fordította : Tóth Bálint Péter

Eredeti cím : Atomic Love

Kiadó : General Press Könyvkiadó

Megjelenés éve : 2021

368 oldal

ISBN 9789634524601

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 799 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

„Érzelmekkel teli szerelmi történet, középpontjában azzal a veszélyes energiával, amely minden valódi kapcsolat mozgatórugója...” - Delia Owens, az Ahol a folyami rákok énekelnek szerzője.

Szerelem. Vágy. Árulás.
És egy döntés, amelyen egy nemzet sorsa múlik.

Rosalind Porter sosem akart megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Sem akkor, amikor atomfizikusként és egyetlen nőként elkezdett dolgozni a Manhattan-terven, sem akkor, amikor szenvedélyes viszonyba kezdett az egyik kollégájával, Thomas Weaverrel. Immár öt évvel azután, hogy mind a munkáját, mind a szerelmét elvesztette, még mindig gyötri a bűntudat az atombomba által okozott pusztítás miatt, és a fájdalom sem múlik, amelyet a férfi árulása okozott neki.
   Már épp rászánná magát egy jóval konvencionálisabb életre, amikor újra felbukkan a színen Weaver - és az FBI. Charlie Szydlo különleges ügynök arra kéri Rosalindot, hogy kémkedjen egykori szerelme után, akiről az FBI azt gyanítja, hogy nukleáris titkokat ad át a szovjeteknek. Rosalind mindenkinél jobban tudja, milyen pusztító erővel bírnak ezek a titkok. De vajon képes elárulni a férfit, akit egykor szeretett, és talán még most is szeret? És mi az a megmagyarázhatatlan vonzalom, amit Charlie iránt érez?

„Gyönyörűen megírt regény tudományról, szerelemről és egy nőről, aki a férfiak világában vívja ki a helyét.”  - Ann Patchett.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com