• KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  412 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337232

Filmszakadás

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  412 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634337232

Egy egocentrikus filmrendező, egy távoli sziget, egy évtizedekkel ezelőtti gyilkosság…

Marissa Dahl, a félénk, de sikeres vágó elutazik a Delaware közelében fekvő kis szigetre, hogy együtt dolgozhasson a legendás – és legendásan sokat követelő – filmrendezővel, Tony Reesszel egy szokatlan sztorijú filmen.
Meghal egy lány.
Ebből nem sok mindenre lehet következtetni, de ez Marissát nem aggasztja. Akármilyen a forgatókönyv, az ő feladata ugyanaz; napjait a vágószobában fogja tölteni, és azt csinálja, amiben a legjobb: képekből történetet hoz létre.
Hamarosan azonban rájön, hogy a forgatáson semmi nem olyan, amilyennek lennie kellene, sőt semmi nem olyan, amilyennek látszik. Pletykálnak itt balesetekről és kínos helyzetekről, gyakori botrányokról és veszélyes tervekről. A stáb egyik felét már elbocsátották, a másik fele pedig fel akar mondani. Még a színészek is tudják, hogy valami nincs rendben, és láthatóan senki nem tudja, mi történt az előző vágóval, Paullal…
Marissa megismerkedik két kalandvágyó és szemtelen kamasz lánnyal, akik elhatározzák, hogy megoldják azt a valódi bűntényt, amely a film központi témája, és hamarosan Marissa is csatlakozik a nyomozáshoz. Az egyetlen probléma az, hogy a gyilkos talán még mindig szabadlábon van. És lehet, hogy újra ölni fog…

A forgatás kulisszái mögött játszódó krimi merész humorral jutalmazza a gyilkosság és őrület iránti kulturális függőségünket – igazi, letehetetlen remekmű a bűnügyi regények egyik legszemélyesebb hangú írójától.

További ajánlatunk

Egy kémnő titkos élete
borító: Egy kémnő titkos élete>
2 790 Ft
Dózis
borító: Dózis>
2 290 Ft
Narcotica
borító: Narcotica>
2 390 Ft
A hiányzók
borító: A hiányzók>
2 590 Ft
A férjem felesége
borító: A férjem felesége>
2 490 Ft
A tanár
borító: A tanár>
1 990 Ft
Se több, se kevesebb
borító: Se több, se kevesebb>
1 990 Ft
Jégbe zárt félelem
borító: Jégbe zárt félelem>
1 990 Ft

Hasznos holmik