• KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    200 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • ISBN:
    ISBN 9789634754862

A férfiasság kézikönyve

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    200 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2018
  • ISBN:
    ISBN 9789634754862

A férfiak állítólag roppant egyszerűen működnek. Lukra játszanak, és folyton csak azon jár az eszük. Míg a nők magazinokból, blogokból, coachoknál, terapeutáknál igyekeznek kideríteni, mi akadályozza őket a felszabadult szeretkezésben, a férfiak egyszerűen teszik, amit tenniük kell. Hiszen a szex olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni… Vagy mégis?

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztől, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, előfordul, hogy unjuk, kötelességszerűen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.

Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitől válik egy férfi valódi férfivá, erős, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülő gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.

További ajánlatunk

Egzisztenciális pszichoterápia
borító: Egzisztenciális pszichoterápia>
5 899 Ft
Az értő figyelem
borító: Az értő figyelem>
2 599 Ft
Félelem nélkül
borító: Félelem nélkül>
3 490 Ft
Kinek éled az életed?
borító: Kinek éled az életed?>
3 970 Ft
A hatékony kommunikáció alapjai
borító: A hatékony kommunikáció alapjai>
2 990 Ft
Hol rontom el? - A boldog párkapcsolat pszichológiája
borító: Hol rontom el? - A boldog párkapcsolat pszichológiája>
2 999 Ft
Stresszkezelés
borító: Stresszkezelés>
580 Ft
Hogyan gyógyul az agy?
borító: Hogyan gyógyul az agy?>
2 700 Ft

Hasznos holmik