Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Győzz vagy tanulj!

Közös utunk az MMA világában Conor McGregorral

Kavanagh, John

Eredeti cím : Win or Learn: MMA,...

ISBN 9786155638534

Fordította : Novák Gábor

Kiadó : 21. Század Kiadó

336 oldal

Megjelenés éve : 2017

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 990 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Conor McGregor edzője elképesztő történetet mesél el a sikerhez vezető hosszú útról a világ legdinamikusabban fejlődő sportjában. 

A Dublinban nevelkedett John Kavanagh vékony dongájú kölyök volt, akit az iskolában rendszeresen kínoztak és vertek a társai. Miután tinédzserként egyszer összeverték az utcán, mert próbált egy járókelő védelmére kelni, úgy döntött, megtanulja megvédeni magát. Nem sokkal később már sportolókat edzett egy apró pajtában, és megszervezte Írország első kevert harcművészeti rendezvényeit. Aztán egy napon egy pimasz kölyök sétált be az edzőtermébe. Conor McGregornak hívták. Az ír fiú a semmiből érkezett, és néhány év alatt a világ egyik legismertebb sportolója lett. Két súlycsoportban is világbajnoki címet szerzett. Ma már egymilliárd forintért száll ketrecbe, és felkerült a világ legjobban kereső sportolóinak százas listájára. Szórakoztató stílusával, hipszter külsejével igazi médiasztár lett, és arra készül, hogy meccseivel futballstadionokat tölt meg. 

Ebben a könyvben John Kavanagh két lenyűgöző élettörténetet mesél el: a sajátját és McGregorét, miközben végigköveti az MMA robbanásszerű elterjedését az egész világon. Kavanagh a "Győzz vagy tanulj!" mottót a zászlajára tűzve már nemcsak a világ egyik legelismertebb trénere, hanem képviselője egy eszmének, amelynek lényege a kitartás. és a pozitív világszemlélet. Mert miközben ott állt az egész világ csodálatát kivívó McGregor mellett a legnehezebb pillanatokban és legnagyobb diadalok perceiben is, megtanulta, mit jelent a becsvágy, a fegyelem, a csalódás - mit jelent beteljesíteni valakinek az álmait. 

„Mindenkinek, aki tudni szeretné, hogyan kövesse az álmait - egészen a célig." - Tony Parsons. 

A szerzőről: John Kavanagh, a Straight Blast Gym Írország vezetője, a világ egyik leghíresebb kevert harcművészeti edzője. Versenyzői között találjuk a UFC pehely- és könnyűsúlyú bajnokát, Conor McGregort.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com