• ISBN:
  ISBN 9789634066293
 • KIADÓ:
  GABO Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  304 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Kilenc

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634066293
 • KIADÓ:
  GABO Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  304 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Kilenc név egy listán.
Kilenc színészé, akiknek az aláírására szükség van egy színdarab bemutatásához.
A feladat: megtalálni ezt a kilenc embert és rábeszélni őket, hogy írják alá a szerződést. Erre kap Pircsi két hetet megbízójától, a híres és titokzatos rendezőtől, Dénestől, aki nem sokat árul el a darabról, de annyit igen, hogy Kovács Vera írta.
Pircsi épp ráér, munkája nincs, a barátja Afrikában, naná, hogy elvállalja a lehetetlent. Véletlen segítsége is akad, mindjárt kettő: Lulu, az állásából épp elbocsátott, kicsit lökött barátnő, és Attila, a váratlanul előkerült volt barát.
Így hát hárman vágnak neki a nagy utazásnak. Az első színésznőt könnyen megtalálják, hisz tudják, hol forgat Erdős Mária…

Nem muszáj hinni a végzetben, de ha valaki már kiforratlan tizenévesként iskolaújságok szerkesztésén töri a fejét, ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogyan jusson ki még az utolsó óra előtt az épületből, az már elhivatottságra vall. Még akkor is igaz ez, ha nem tudatosan történik mindez. Hidasi Juditot valahogy természetes módon találta meg az írás, az első publikációk, a szerkesztői megbízások, majd a regényírás is.
Hivatásszerűen először újságíróként kezdett dolgozni.
A Szépvilág Extra nevű fodrász-kozmetikus kiadványnál volt rovatfelelős, dolgozott az Internetto szerkesztőségében, majd főszerkesztői állást kapott a Style magazinnál.
PR-os feladatokat vállalt több zenekarnál, színházi produkcióknál, majd televíziós szerkesztő lett több csatornánál is. De a magazinok világától mindeközben képtelen volt elszakadni. Az ő keze alatt futott eleinte a Pesti Stílus, majd írt a Glamournak, és a Hamu és Gyémántnak is. Dolgozott a Femina.hu-nál, a Nők Lapja Cafenál és a Cosmopolitannél.
Jelenleg a Komlósi Oktatási Stúdióban újságírást oktat.

További ajánlatunk

Megsebzetten
borító: Megsebzetten>
1 800 Ft
A szerelem védelmében
borító: A szerelem védelmében>
3 199 Ft
Enyém a végszó
borító: Enyém a végszó>
3 199 Ft
Rád találok
borító: Rád találok>
2 999 Ft
Közelgő tavasz
borító: Közelgő tavasz>
2 790 Ft
Egy lépéssel közelebb
borító: Egy lépéssel közelebb>
2 999 Ft
Ma éjjel táncolnék
borító: Ma éjjel táncolnék>
1 590 Ft
Perzselő nyár
borító: Perzselő nyár>
1 990 Ft

Hasznos holmik