• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  379 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013606

A köd után

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  379 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013606

A gonosz köztünk jár

„Sienna Cole nem kerülgeti a kényes témákat, nem dugja a homokba a fejét. Tudatosan olyan tárgykört választ, amely hallatán a legtöbben elfordítják a fejüket.”
Niitaabell Világa

„Sienna Cole rettentően tehetséges írónő korlátlan fantáziával és páratlan stílussal.”
Kitablar Blog

San Francisco monoton hétköznapjai felbolydulnak, amikor egy fiatal nő megcsonkított holttestére bukkannak a Csendes-óceán partján. Az első halottat hamarosan még több követi, és Mike Marshall nyomozó számára világossá válik, hogy egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a város környékén. Amikor azonban belekezd az ügy felderítésébe, még sejtelme sincs arról, hogy kivel vagy mivel áll szemben. A gyilkos több lépéssel jár a nyomozócsapat előtt, és tökéletesen eltűntet maga után minden bizonyítékot.
Amikor az FBI profilozója, Wade Nelson különleges ügynök is bekapcsolódik a nyomozásba, váratlan és megdöbbentő fordulatok következnek be: kiderül, hogy a gyilkosságok térben és időben is jóval messzebbre nyúlnak a vártnál. Talán mindeddig téves úton jártak? Talán nem is a megfelelő gyilkost követték? Vajon a hosszadalmas kihallgatások során már találkoztak a valódi tettessel, majd tovább üldözték a „Ködember” névre keresztelt fantomot? Egy sokrétű és minden ízében kegyetlen játszma veszi kezdetét, ami tíz évvel ezelőtt kezdődött egy véletlen találkozással. Mike Marshall ismét szembesül azzal, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a gonoszt ott kell keresnie, ahol a legkevésbé számít rá.


Sienna Cole a Lefelé a folyón című pszichológiai dráma és az iskolai erőszak témáját körüljáró Elmejáték után egy újabb lélekfacsaró és sokkoló rejtély megfejtésére invitálja az olvasót.

További ajánlatunk

Villanás a sötétben
borító: Villanás a sötétben>
2 999 Ft
Felfüggesztett halálbüntetés
borító: Felfüggesztett halálbüntetés>
1 490 Ft
Én, a robot
borító: Én, a robot>
1 990 Ft
A víz mélyén
borító: A víz mélyén>
2 790 Ft
Erica szerepében
borító: Erica szerepében>
1 990 Ft
Majd az idő eldönti
borító: Majd az idő eldönti>
2 490 Ft
A terapeuta
borító: A terapeuta>
1 990 Ft
Kísértet
borító: Kísértet>
1 990 Ft

Hasznos holmik