A Nap

Mi micsoda sorozat

A tinédzser főszereplők távcsőből készített vetítővel figyelik meg ezt a ragyogó égitestet, a Napot. Ami a Földről nézve egy kis világos fényforrásnak tűnik, a valóságban egy óriási tűzgömb. A Nap bolygórendszerünk központja, állócsillag, amely körül a Föld forog.

Ebben a filmben modellek és animációk bemutatásával megérthetjük, miért vannak nappalok és éjszakák, miért váltják egymást az évszakok, hogyan keletkezik a napenergia. Találkozhatunk egy csillagásszal, megismerhetjük a munkáját. A SOHO űrszonda látványos felvételein láthatjuk a flereket. Milyen zavarokat okozhat a Földön a napszél? Mi a napfogyatkozás?

A Mi MICSODA filmek állandó szereplői, Timi a felkiáltójel és Tomi a kérdőjel ezúttal is felbukkannak, hogy néhány vidám jelenetben segítsenek megjegyezni a frissen szerzett ismereteket.
A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

További ajánlatunk

Titokzatos jelenségek
borító: Titokzatos jelenségek>
490 Ft
Táplálkozás
borító: Táplálkozás>
490 Ft
Találmányok és bionika
borító: Találmányok és bionika>
490 Ft
Gladiátorok
borító: Gladiátorok>
490 Ft
Energia
borító: Energia>
490 Ft
Jótékonysági koncert
borító: Jótékonysági koncert>
1 490 Ft

Hasznos holmik