Táplálkozás

Mi micsoda sorozat

Enni jó! Mindannyian szeretünk a családdal, barátokkal együtt falatozni és közben beszélgetni, nevetni. Ugyanakkor enni muszáj. Ha sokáig nem ennénk, nem maradnánk életben. De sokan túl gyakran és túl sokat esznek, ráadásul keveset mozognak. A helytelen táplálkozás pedig veszélyt jelent az egészségünkre.

Filmünk tinédzser főszereplői a helyes táplálkozást kutatják. Végigkísérhetjük őket a bevásárlástól a főzésig. Eközben megismerjük az élelmiszerek összetevőit, az elkészítésük módját, és részt vehetünk a finom vacsorán is.

A Mi MICSODA filmek állandó szereplői, Timi a felkiáltójel és Tomi a kérdőjel néhány vidám jelenetben segítenek megjegyezni, milyen étrend mellett lehetünk fittek és egészségesek.
A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

További ajánlatunk

Titokzatos jelenségek
borító: Titokzatos jelenségek>
490 Ft
Találmányok és bionika
borító: Találmányok és bionika>
490 Ft
Gladiátorok
borító: Gladiátorok>
490 Ft
Energia
borító: Energia>
490 Ft
A Nap
borító: A Nap>
490 Ft
Jótékonysági koncert
borító: Jótékonysági koncert>
1 490 Ft

Hasznos holmik