Titokzatos jelenségek

Mi micsoda sorozat

Természetfeletti jelenségek? A legtöbbre létezik tudományos magyarázat! Mi az optikai csalódás? Mi az illúzió? Mi a hipnózis? Lehet-e irányítani a tudatalattit? Vannak-e kísértetek? Vannak-e földönkívüliek? Mivel magyarázhatók a titokzatos égi jelenségek?

Filmünkből kiderül, hogy a félelmetes kísértethistóriákra gyakran egyszerű a magyarázat. Számos ufó-észlelésről derül ki, hogy csupán tévedésről vagy szemfényvesztésről volt szó. A film tinédzser főszereplői a természetfelettinek hitt jelenségeket kutatják, és még hiszékeny barátaikat is megtréfálják.
A Mi MICSODA filmek már megismert hősei, Timi és Tomi ezúttal is felbukkannak, hogy néhány vidám jelenetben segítsenek megjegyezni a frissen szerzett ismereteket.


A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

További ajánlatunk

Táplálkozás
borító: Táplálkozás>
490 Ft
Találmányok és bionika
borító: Találmányok és bionika>
490 Ft
Gladiátorok
borító: Gladiátorok>
490 Ft
Energia
borító: Energia>
490 Ft
A Nap
borító: A Nap>
490 Ft
Jótékonysági koncert
borító: Jótékonysági koncert>
1 490 Ft

Hasznos holmik