apple store link google play link

Deutériummegvonás

Új lehetőség a rákgyógyításban és az egészség megőrzésben

Olvass bele!
apple store link google play link

A deutériummegvonás egy minden eddiginél hatékonyabb daganatellenes terápiás módszer - mellékhatások nélkül.

A kötet a tudomány legújabb eredményeire építve gyökeresen más szemlélettel közelíti meg a világban évente hozzávetőlegesen 8,5 millió áldozatot követelő betegségkört, mutatja be a rák kialakulásának folyamatát, hátterét, rakja le a hatékony gyógyítás új módozatának tudományos alapjait.

A szerző, Somlyai Gábor molekuláris biológus a ’90-es évek elején indította el kutatásait, azt vizsgálva, hogy a természetben megtalálható nehézhidrogén, a deutérium milyen szerepet tölt be a biológiai, élettani folyamatok szabályozásában. Az úttörő kutatáshoz az elmúlt évtizedekben a világ számos vezető egyeteme és kutatóintézete csatlakozott.

A kötet sorra veszi a rákgyógyászatban leggyakrabban használt hagyományos kezelési módokat, bemutatja azok leghatékonyabb kombinációit, és részletes útmutatást ad a deutériummegvonás kiegészítő alkalmazásához. Ismerteti a módszer hatásmechanizmusát, a hatékonyságát befolyásoló legfontosabb tényezőket, alkalmazásának főbb szempontjait.
Az eljárásban rejlő terápiás lehetőségeket 16 tumortípuson, klinikai vizsgálatok eredményein és konkrét esetismertetéseken keresztül mutatja be. Kiemelten fontos fejezet a deutériummegvonás egészséges életmód részeként történő alkalmazása. A záró fejezet konkrét alkalmazási ajánlásokat tartalmaz, hasznos útmutatóként szolgálva az egészségtudatos emberek és a betegséggel küzdők számára egyaránt.
A szerző egyensúlyra törekszik; legyen a könyv olvasmányos és követhető a laikus olvasó számára is, de a kutatóknak, orvosoknak is megfelelő színvonalon mutassa be a kutatások és a klinikai alkalmazás eddigi eredményeit, ismertesse
a deutériummegvonás elvén működő eljárást, mely minden eddiginél hatékonyabb és egyben kíméletesebb eszközt kínál a daganatos és egyéb krónikus betegségek kezelésére.

További ajánlatunk

Testünk egyensúlya
borító: Testünk egyensúlya>
3 690 Ft
Az arany folyam - A sör életrajza
borító: Az arany folyam - A sör életrajza>
3 499 Ft
Cukoragykúra
borító: Cukoragykúra>
2 990 Ft
Út a télbe
borító: Út a télbe>
2 799 Ft
A boldogság francia titka
borító: A boldogság francia titka>
2 390 Ft
Nem harap a spenót
borító: Nem harap a spenót>
2 290 Ft
Anyapszichológia
borító: Anyapszichológia>
2 490 Ft
Gyógyító zöldségek
borító: Gyógyító zöldségek>
690 Ft

Hasznos holmik