• KIADÓ:
  Partvonal Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  256 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156058553

Vaginabajok

Endometrózis, fájdalmas szex és egyéb tabutémák

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Partvonal Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  256 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156058553

„Még nem voltam kész rá, hogy teljesen őszintén beszéljek a vaginámról, mint ahogy a világ sem. De már úton voltam. Azt akartam, hogy a világ tudja: a kínjaim a vaginámmal kapcsolatosak. Megszületett tehát a "vaginabajok", egy cuki elnevezés. Ezzel megragadtam a fájdalmamat, és azt mondtam: „Akárhogy is, itt vagyok. Ezzel küzdök. Szar ügy. Beszéljünk róla!”

2014 áprilisában Lara Parker, a BuzzFeed főszerkesztő-helyettese egyik írásában az egész világgal tudatta, hogy endometriózisban és más, krónikus fájdalommal járó, gyógyíthatatlan betegségekben szenved, amelyek egyik velejárója, hogy egyáltalán nem élhet klasszikus értelemben vett szexuális életet, mivel a behatoláskor elviselhetetlen gyötrelmeket kell kiállnia. Nyers, sötét humorú, ugyanakkor reményteli könyvében Lara rendíthetetlen őszinteséggel beszél azokról a kihívásokról, amelyekkel tizennégy éves kora óta a "vaginabajai" miatt kell megküzdenie a mindennapi életében, legyen szó munkáról vagy éppen szerelemről.

A könyvből megtudhatjuk, mi is az a hüvelyi fizioterápia; milyen heteró nőként randizni, ha szó sem lehet "behatolós" szexről; mit tehetünk, ha a munkahelyünkön döntenek le a lábunkról a fájdalomrohamok; miféle étrendi, illetve öltözködési baklövéseket érdemes kerülni állandó hüvelyfájdalom esetén; és hogy milyen negatív érzéseket válthat ki bennünk egy krónikus betegség. Lara minden taburól lerántja a leplet a Vaginabajokban - bátran, humorosan, szeretettel, és eltökélten, hogy a körülményekhez képest a lehető legtöbbet hozza ki az életéből...

További ajánlatunk

Az észszerűtlenség joga - Szegjük meg a szabályokat, és a dolgok rendbe jönnek
borító: Az észszerűtlenség joga - Szegjük meg a szabályokat, és a dolgok rendbe jönnek>
3 499 Ft
Jöttünk, láttunk, elegünk van
borító: Jöttünk, láttunk, elegünk van>
2 999 Ft
Hasimoto-betegség
borító: Hasimoto-betegség>
2 799 Ft
Alacsony FODmap étrend
borító: Alacsony FODmap étrend>
4 000 Ft
A paleo gyermek
borító: A paleo gyermek>
2 999 Ft
Folyó ügyek
borító: Folyó ügyek>
1 790 Ft
Budapest Bites
borító: Budapest Bites>
4 290 Ft
Ivólevek házilag
borító: Ivólevek házilag>
690 Ft

Hasznos holmik