• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705696

HAZEL

A boldogság ára

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  368 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635705696

„Ez a történet felkarcolta a lelkemet, kifacsarta a szívemet, és én imádtam ezért.”

– Egy anonim könyvfüggő olvasmányai

 

Szeretni csak úgy lehet, ha van mit vesztened.

Egy szív nem dobog hiába, igaz? Nem azért pumpálja belénk az életet, hogy feladjuk a küzdelmet. Azonban alakulhat úgy a sorsunk, hogy a vég gondolata nem is tűnik annyira riasztónak.

Hazel már megtapasztalta, hogy milyen érzés, amikor mindent elveszít. A méltóságát, a szabadságát és a szerelmét… Amikor azonban a festői szépségű Vernazzában felragyog számára az újrakezdés fénye, ő mégse képes elviselni az elengedéssel járó fájdalmat. Hiszen Dario emlékét semmi nem tudta felülmúlni. Se az olasz kis halászfalu, se a meredek olajfaligetek látványa, de még a szomszédjában lakó férfi lehengerlő mosolya és odaadó törődése sem.

Dario közben megállíthatatlanul haladt azon az úton, amit bűn és kegyetlenség szegélyezett. De őt nem riasztotta el ennek a könyörtelen világnak egyetlen gonosz árnya sem. Elszántan hajtott a célja felé, mert a bosszúvágy erősen tombolt benne. És tudta jól, hogy a sorsa elől úgyse tudna elbújni. Főképp azért nem, mert vezérnek született. Ő volt don Moran – a hírhedt maffiacsalád feje.

De vajon hátat lehet-e fordítani a szerelemnek? Tényleg ez az egyedüli megoldás számukra, hogy mindketten élhessenek? Elveszett már minden remény, vagy győzni fog bennük a vágy, hogy ismét egymás karjaiban találjanak oltalmat a szívük fájdalmára?

K. M. Holmes visszatér Hazel és Dario párosához. Megmutatja, hogy milyen jövőt tartogat számukra a sors, melyben a veszteségnek és az erőszaknak kell megküzdenie a vággyal és a szerelemmel.


További ajánlatunk

A szerelem védelmében
borító: A szerelem védelmében>
3 999 Ft
Téli csábítás
borító: Téli csábítás>
2 399 Ft
Szerelmet ígértél, de...
borító: Szerelmet ígértél, de...>
3 499 Ft
Vágy és kétség
borító: Vágy és kétség>
1 999 Ft
Bűnös angyalok
borító: Bűnös angyalok>
1 200 Ft
Első hó
borító: Első hó>
1 690 Ft
A Sólyom
borító: A Sólyom>
1 990 Ft
Fejvesztve
borító: Fejvesztve>
1 990 Ft

Hasznos holmik