Anyósom, a drága

Olvass bele!

Szinte minden párkapcsolatban élő nőnek van anyósa, s ha már van, vele együtt gyakran a problémák is felütik a fejüket. A gyanútlan nő olykor már a bemutatkozáskor megsemmisítő pillantásokban részesül, máskor csupán az esküvő vagy az első gyermek születése után áll be az általános feszültség. De vajon miért olyan nehéz az anyós és a meny kapcsolata?

LÁSZLÓFI ROZI könyvében egy anyóstudományokban elmélyült kárvallott kalauzolja végig olvasóit az anyósuniverzum veszedelmei között. Bemutatja az anyósfajtákat, felsorolja a veszélyes anyósok ismérveit, meghatározza az anyóssal fenntartható kapcsolat fokozatait, és feltérképezi a két nő között folyó harc frontvonalait. Szót ejt az állítólagos ártatlan áldozatok – férfiak, gyerekek, egyéb családtagok – szerepéről is, és megvizsgálja a hatalmi harcok módszereit a csendes fojtogatástól kezdve az érzelmi zsaroláson át egészen a bűnbakképzésig. És a végén talán az is kiderül, miért lehetetlen, és miért lehetséges mégis megtalálni a közös hangot azzal a drága anyóssal…

Lászlófi Rozi könyvét vejeknek és természetesen gyakorló anyósoknak is ajánljuk!

„Az anyósok többségének a kora viktoriánus erkölcs tájékán van belőve a tűrésszintje, ha a fia párjára tekint. Nem szeretik az elvált nőket, a gyerekkel rendelkező nőket, a fiuknál idősebb nőket, a túl csinos, túl fiatal vagy gyanús foglalkozást űző nőket. (Mi a gyanús foglalkozás? Bármi az lehet!) Gyanakvást kelthet a rokonságunk, a vagyoni helyzetünk, a baráti körünk, vagy bármi. Egy morzsányi információból is nagy, kövér összeesküvés-elméleteket lehet gyártani, ha más támpontunk nincs az ismeretlen vagy felületesen ismert személyt illetően. Ha elhatározták, hogy nem ölelésre tárt karral és szeretettel fogadnak minket, akkor bármibe belekapaszkodhatnak, hogy kitalálják, miért törünk a fiuk vagy az egész család életére.

További ajánlatunk

Egységben önmagammal
borító: Egységben önmagammal>
2 490 Ft
Boldogtalanság és evolúció
borító: Boldogtalanság és evolúció>
2 490 Ft
A férfiasság álarcai
borító: A férfiasság álarcai>
3 970 Ft
A királyné, aki madárnak képzelte magát
borító: A királyné, aki madárnak képzelte magát>
2 599 Ft
A hatékony kommunikáció alapjai
borító: A hatékony kommunikáció alapjai>
2 990 Ft
Életválságok meséi
borító: Életválságok meséi>
2 790 Ft
Rózsaszínben a világ
borító: Rózsaszínben a világ>
2 290 Ft
A lélek mítoszokban és vallásokban
borító: A lélek mítoszokban és vallásokban>
1 590 Ft

Hasznos holmik