• ISBN:
  ISBN 9789630981231
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  331 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

Candida

Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630981231
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  331 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

A kötet dr. László Mária nagysikerű Candidiasis – Divat vagy a XXI. század betegsége című 2002-ben kiadott könyvének újabb, bővített kiadása. A szerző belgyógyász, onkológus, fizioterápiás szakorvos és természetgyógyász, így majd’ 40 éves orvosi tapasztalatra építi a kandida gyógyításának módszerét.
A candidiasis vagy candidosis a candida gombák által előidézett kóros állapotok gyűjtőfogalma. Ezek a gombák kis mennyiségben a normális bélflóra részei, problémát az egyensúly megbomlása, vagyis a candida gombák túlszaporodása okozza. A jelentkező tünetek sokféleségét pedig az elszaporodás helye és a gombák mennyisége határozza meg. Erre a problémára már több mint ötven éve, az antibiotikumok bevezetését követően több orvos is felhívta a figyelmet. Azóta pedig egyre csak nő a candida szaporodását elősegítő körülmények száma. A bél candidiasis létezését és vele járó tünetegyüttest a hivatalos orvoslás ma sem fogadja el, azt inkább a spekulánsok találmányának, áltudománynak minősíti, a panaszosokat pedig képzelt betegekként kezeli.
Dr. László Mária az új könyvében ötvözi a saját orvosi gyakorlatban szerzett tapasztalatát a tudományos folyóiratokban eddig megjelent kutatási eredményekkel. Segít az olvasónak – laikusnak és szakembernek - megérteni a candidiasis kialakulásának körülményeit, gyógyítását és megelőzését. Maga a betegség, vagyis a candida túlszaporodása, csak akkor jöhet létre, ha megbomlott a szervezett belső egyensúlya. Ezért a gyógyítás célja nem csak a gomba irtása, hanem az egyensúly helyreállítása, ami egyéni megítélést és holisztikus gyógymódot igényel.

További ajánlatunk

Alacsony FODMAP diéta kezdőknek
borító: Alacsony FODMAP diéta kezdőknek>
4 000 Ft
A szerelem 8 szabálya
borító: A szerelem 8 szabálya>
3 299 Ft
Szorongás nélkül
borító: Szorongás nélkül>
3 490 Ft
Hasimoto-betegség
borító: Hasimoto-betegség>
2 799 Ft
Egy csipet józan íz - 345 recept
borító: Egy csipet józan íz - 345 recept>
2 990 Ft
Ha két csont találkozik...
borító: Ha két csont találkozik...>
1 990 Ft
Nem harap a spenót
borító: Nem harap a spenót>
2 290 Ft
Egyedülálló szülők könyve
borító: Egyedülálló szülők könyve>
2 599 Ft

Hasznos holmik