• KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  252 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634336341

Jöttem, hadd lássalak

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  252 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789634336341

Az élet döntések sora, s mindenki maga dönti el, hogy az álmait vagy a kiszámítható biztonságot választja-e. D. Tóth Kriszta regényének főhőse, Bora is meghozza a maga döntéseit, amelyek aztán nem csak az ő sorsát, hanem szeretteinek életét is alapjaiban határozzák meg. De vajon képes-e Bora időben belátni, ha rossz döntést hozott, és jóvá lehet-e tenni a mulasztásokat?

A Jöttem, hadd lássalak lapjain nemcsak egy korszak elevenedik meg a maga teljességében, hanem a kollektív és átélhető emberi érzések is: a szerelem, a fájdalom, a gondoskodás. A kötet egy ember sorsának regénye. Ott kerül bele a csoda, hogy általa mindannyian a saját sorsunkra ismerhetünk rá.

A Jöttem hadd lássalak történetét a szerző édesanyjának élete inspirálta, s ezáltal hihetetlenül személyes vallomás és búcsú is egyben. A kötet azonnal sikerkönyv lett, amikor 2013-ban először került nyomtatásba, most pedig új, átdolgozott kiadásban, a szerző előszavával kiegészítve jelenik meg.

D. Tóth Kriszta író, műsorvezető, főszerkesztő, a Forbes magazin szerint az egyik legbefolyásosabb nő a magyar médiában. A kilencvenes évek végén tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, majd a Magyar Televízió szerkesztőjeként és brüsszeli tudósítójaként dolgozott. A Nők Lapja egyik legnépszerűbb szerzője volt, saját tévés show-műsort is vezetett. Két évtized után szakított a televíziózással, írt két regényt (Jöttem, hadd lássalak, Húszezer éjszaka), 2015-ben pedig létrehozta a WMN.hu online magazint és a hozzá tartozó YouTube csatornát. Az UNICEF magyarországi jószolgálati nagykövete és nem utolsósorban édesanya.

További ajánlatunk

Kőbölcső
borító: Kőbölcső>
2 299 Ft
Megleszünk itt
borító: Megleszünk itt>
2 599 Ft
Világfa
borító: Világfa>
990 Ft
TündérVölgy
borító: TündérVölgy>
1 990 Ft
Folyamisten
borító: Folyamisten>
2 290 Ft
Háború és háború
borító: Háború és háború>
2 390 Ft
Shakespeare vagy amit akartok
borító: Shakespeare vagy amit akartok>
990 Ft
Jézus újságot olvas
borító: Jézus újságot olvas>
690 Ft

Hasznos holmik