Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A könyv átalakuló gazdasági jellemzői

Dr. Bódis Béla

Kiadó : Kossuth Kiadó

E-könyv megjelenés éve : 2011

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).

Töltse le most!

Kérjük, jelentkezzen be a letöltéshez!
 
A Könyvhét című könyvszakmai magazin februári, márciusi és áprilisi számában jelenik meg dr. Bódis Béla, a Kossuth Kiadó gazdasági igazgatójának cikksorozata.

„Milyen feltételek között éri meg a könyveket (azaz digitalizált könyvszerű tartalmakat) elektronikus, illetve hagyományos nyomtatott formában megjelentetni? Probléma-e, ha többféle formában is elérhető a vásárlók széles köre részére egy könyv? Milyen időtávban értékesíthető a nyomtatott és az elektronikus formájú könyv, az adathordozóhoz kötött, vagy letölthető könyv és hangoskönyv?”

A tanulmány a választ keresve az elektronikus és a hagyományos könyv árképzését járja körül. Az írás első része értelmezi az alapfogalmakat és felvázolja könyvek 21. századi családjának szerkezetét, végül a jelenleg érvényes áfa-kulcs kapcsán felveti az e-könyv termék vagy szolgáltatás jellegének dilemmáját. Az elemzés, melynek második része március közepétől lesz elérhető oldalunkon, ajánlott olvasmány azoknak, akik elektronikus könyv közreadására, kereskedelmére készülnek, de tanulságos lehet mindenki számára, aki ellenőrzéssel viseltetik a fizetős e-könyvek iránt.

 
 

© 2010 multimediaplaza.com