Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Windows Internals

Minden a Windowsról a Windows Server 2008-ig és a Windows Vistáig

Mark E.Russinovich, David A.Solomon és Alex Ionescu

ISBN : 978-073-56-2530-3

Czerván Andrea, Domoszlai László, Dzurdzik Ádám, Endrédi Gabriella, Erős Szilvia, Juhász Gergely, Losonczy Gergely, Sárosi Ádám, Szy László, Tiber Melinda, Varga Péter

Kiadó : SZAK Kiadó

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).

Windows® Internals, 5. kiadás
Minden a Windowsról a Windows Server® 2008-ig és a Windows Vistá®-ig
1264 oldal
Csak elektronikusan!
A Windows Internals 5. kiadása gyakorlott számítástechnikai szakemberek (mind a fejlesztők, mind a rendszergazdák) számára készült, akik szeretnék megérteni a Windows Vista és a Windows Server 2008 operációs rendszerek alapvető összetevőinek belső működését. Ezeknek az ismereteknek a birtokában a fejlesztők jobban megérthetik a tervezési döntések mögött rejlő logikai alapokat, amikor kimondottan Windows platformra szánt alkalmazásokat fejlesztenek. Ez a tudás többek között az összetett problémák hibakeresésekor segítheti a fejlesztőket. A rendszergazdák is előnyt kovácsolhatnak ezekből az információkból, mivel a „felszín alatti” rendszerműködés ismerete segíti a rendszer teljesítménybeli viselkedésének megértését, és megkönnyíti a rendszerproblémák hibakeresését, ha valami nem úgy működik, ahogyan azt elvárnánk. A könyv elolvasása után jobban megérthetjük a Windows működésének mikéntjét és viselkedésének okait.

A könyv felépítése

Az első két fejezet („Fogalmak és eszközök” és „A rendszer architektúrája”) lefektetik az alapokat a könyvben használt szakszavak és fogalmak meghatározásaihoz és magyarázataihoz. A következő két fejezet – „Rendszermechanizmusok” és „Felügyeleti eszközök” – ismerteti a kulcsfontosságú mögöttes mechanizmusokat a rendszerben. A következő nyolc fejezet az operációs rendszer alapösszetevőit részletezi: a folyamatokat, a szálakat, a munkaegységeket; a biztonságot; az I/O rendszert; a tárolókezelést; a memóriakezelést; a gyorsítótár-kezelőt; a fájlrendszereket; valamint a hálózatkezelést. Az utolsó két fejezet a rendszerindítás és -leállítás folyamatát és az összeomlási memória elemzését vizsgálja.

A folytatásban

Windows® Internals, 6. kiadás, Minden a Windowsról a Windows Server® 2008 R2 és Windows 7-ig
1. rész megjelenés 2012. júniusban, kb. 800 oldal, papíron és elektronikusan is!

Windows® Internals, 6. kiadás, Minden a Windowsról a Windows Server® 2008 R2 és Windows 7-ig
2. rész: Megjelenés 2012. novemberben, kb. 800 oldal, papíron és elektronikusan is!


RENDKÍVÜLI AKCIÓ!

Ha most megvásárolja a könyv 5. kiadását elektronikusan 20 000 Ft-ért, a 6. kiadás 2. részének nyomtatott változatából 5000 Ft engedményt kap.

Aki most az 5. kiadás elektronikus megvételével egy időben előrendeli a 6. kiadás első részét nyomtatott könyv formában, a végleges árból 30% kedvezményt kap!

Rendelje meg már most! (info@szak.hu)
A végleges árról és terjedelemről még a megjelenés előtt értesítjük!


 
 

© 2010 multimediaplaza.com