• FORDÍTOTTA:
  Végh Gabriella
 • EREDETI CÍM:
  Perfect Health Diet
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • ISBN:
  ISBN 9789634753186

Tökéletes egészség diéta

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Végh Gabriella
 • EREDETI CÍM:
  Perfect Health Diet
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • ISBN:
  ISBN 9789634753186

"Miután Paul és Shou-Ching Jaminet hosszú évekig sikertelenül küzdött krónikus betegségével, mindkettőjük érdeklődése az egészséges táplálkozás felé fordult. Öt éven át tartó kutatásaik eredményei gyökeresen megváltoztatták az életüket. A Tökéletes Egészség Diétában a tudós házaspár közérthető, világos stílusban magyarázza el, hogy tápanyagban szegény, toxikus étrendünk miként kezdi ki szervezetünket, illetve megtudhatjuk, hogyan nyerhetjük vissza egészségünket és érhetünk el tartós testsúlycsökkenést táplálkozási szokásaink optimalizálásával, méregtelenítő és immunerősítő étrenddel. A szerzők állítják: gyakran már attól a gyógyulás útjára léphetünk, ha betartunk bizonyos szabályokat az egészséges táplálkozással kapcsolatban. A kötetben számos praktikus tanács olvasható, amelyek segítségével könnyedén áttérhetünk az egészségesebb étrendre, elérhetjük ideális testsúlyunkat, és tartósan egészségesek maradhatunk. A tudományos kutatásokon alapuló Tökéletes Egészség Diéta egyszer s mindenkorra megváltoztatja életminőségünket. A Jaminet házaspár által kidolgozott, tudományos kutatásokon alapuló, "tökéletesített paleolit étrend" (Vogue magazin) az önsanyargatás nélküli, tartós fogyás és a tökéletes egészség kulcsa. Maradjunk egészségesek, és érezzük jól magunkat a bőrünkben! Ez több mint egy egyszerű diéta. Ez a tökéletes egészség programja. (...)

"Több száz táplálkozással és egészségmegőrzéssel foglalkozó könyvet olvastam, de a Tökéletes Egészség Diéta vezeti a toplistát."
Chris Kresser, az integratív gyógyszerészet szakértője

"Az egészséges táplálkozással kapcsolatos legjobb összefoglaló jellegű munka, amivel valaha találkoztam. Ha csak egy könyvet terveznek elolvasni a témakörben, ez legyen az."
Seth Roberts, PhD, pszichológus, a Berkeley Egyetem professor emeritusa

PAUL JAMINET, PHD a Harvard-Smithsonian Asztrofizikai Központjának kutatója volt. Paul krónikus betegségét legyőzve úgy döntött, kifejleszti az öregedéssel és a betegségekkel kapcsolatos elméletét. SHOU-CHING JAMINET, PHD sejtbiológus és rákkutató a bostoni Beth Israel Kórház és a Harvard Orvosi Iskola munkatársa.

További ajánlatunk

Minden szülés számít
borító: Minden szülés számít>
3 490 Ft
Autoimmun szakácskönyv 2.
borító: Autoimmun szakácskönyv 2.>
4 000 Ft
Szenvedélyek hálójában
borító: Szenvedélyek hálójában>
2 390 Ft
Tévutak az orvoslásban
borító: Tévutak az orvoslásban>
3 490 Ft
Lakoma 3.
borító: Lakoma 3.>
3 890 Ft
Egy cirkuszigazgató mindennapjai
borító: Egy cirkuszigazgató mindennapjai>
2 390 Ft
Rúdtánc
borító: Rúdtánc>
3 490 Ft
Ivólevek házilag
borító: Ivólevek házilag>
690 Ft

Hasznos holmik