• KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  71 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182928

A lelépősök

7 igaz randistory

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Art Works
 • OLDALSZÁM:
  71 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • ISBN:
  ISBN 9786158182928

Renáta, Brigitta, Ica, Flóra és Ivett megdöbbentő őszinteséggel avat be bennünket a velük megtörtént eseményekbe, mintha csak a legjobb barátnőjüknek mesélnék el a legféltettebb titkaikat, olyanokat, amilyeneket más a legszívesebben örökre elhallgatna. Az 5 lány történeteiben az a közös, hogy mindegyikük olyan pasit fogott ki magának, aki magyarázat nélkül lelépett.

Renáta egy igazán jóhumorú, középkorú csajszi, aki azt a felejthetetlen randiját meséli el nekünk, amit online beszélt meg egy olyan férfival, aki sárga nejlonpólóban jelent meg a találkán, ráadásul zoknival hordta a szandálját. A randi igencsak meglepően végződött, mindkét fél számára.

Brigitta három randisztorit is megosztott velünk. Az első történetben egy olyan pasival való fiaskójáról beszél, akivel a valódi találkozó előtt hosszú ideig online randiztak. A szinte napi rendszerességgel folytatott beszélgetések során a lány úgy érezte, hogy nagyon egy hullámhosszon van ezzel a fiúval. Már-már a lelki társának gondolta, a virtuális térből érkező udvarlóját. Az első, élő randijuk kezdete, Brigitta felfokozott várakozásának megfelelően alakult. Azonban, valahol félidőben, váratlanul megjelent egy másik fiú is a találka helyszínén, akit a lány randipartnere úgy mutatott be, mint a legjobb barátját. A sztori, ennek az új szereplőnek a megjelenését követően, megdöbbentő fordulatot vett. Brigitta második története egy igazán vicces randisztori. A lovag, akivel ugyancsak online ismerkedett meg, az első találkozásuk apropójaként, ebédelni hívta meg Brigittát. A lány a munkahelyéről jött el sietve és korgó gyomorral érkezett a találkozóra. Azonban, majd egy órányi sétálgatást követően sem indultak el, egyetlen étterem irányába se. Végül az útjukba akadt egy utcai perecárus. Brigitta az éhségtől szédelegve úgy döntött, vesz magának egy perecet. Ekkor olyan dolog történt, amire a lány végképp nem volt felkészülve. Brigitta harmadik sztorija egy olyan fiúval való megismerkedését tárja az Olvasó elé, aki a barátnője lakására hordta fel az alkalmi randipartnereit.

Brigitta azonban menet közben rájött erre a gusztustalan húzásra. Egy leheletfinom, női megoldással oldotta meg a dolgot, amit a srác valószínűleg sokáig megemlegetett. Ica egy hálózatépítő férfi hálójába került, kétszeresen is. Egyrészt beléptették egy networking hálózatba, másrészt a szponzora hálószobájában is listára került. A baj csak az volt mindezzel, hogy nem ő volt az egyetlen ezen a „hálózati” listán. Flóra bébiszitterként próbált szerencsét Franciaországban. Párizsban megismerkedett egy délfrancia utcazenész sráccal, akivel szerelembe esett. A fiú azonban egy idő után el akart utazni Argentínába, hogy megkeresse az apját, aki itt hagyta őt gyerekkorában és lelépett DélAmerikába. Flóra még nem volt felkészülve egy ekkora változásra, de a pasija hajthatatlan maradt. A lány csak több hónappal később követte a szerelmét az idegen kontinensre, ahol a fiú várta őt a Buenos Aires-i reptéren. A boldog megérkezést követően, csupán 2 napig maradtak együtt. Flóra egy utcai karnevál forgatagában látta utoljára a fiút. Ivett egy máltai férfivel keveredett szerelmi viszonyba, aki úgy nézett ki, mint Richard Gere. A szépfiú először Valettába hívta ki magához, ahol csodás napokat töltöttek el együtt. Majd egy olasz útra is kicsábította a lányt. A csodás éjszaka után, amit Nápolyban töltöttek, emlékezetes meglepetés várta reggel Ivettet. A történetből az is kiderül, hogy ezt követően miért kellett busszal hazajönnie Olaszországból, egyedül.

További ajánlatunk

A hazudozók
borító: A hazudozók>
990 Ft
Egyeseknek elveik vannak, nekünk gyerekeink
borító: Egyeseknek elveik vannak, nekünk gyerekeink>
3 499 Ft
Mondom a Ferinek, Tibi!
borító: Mondom a Ferinek, Tibi!>
1 990 Ft
A Rosie-következmény
borító: A Rosie-következmény>
2 590 Ft
Rosie update
borító: Rosie update>
2 590 Ft
Ez micsoda, János?
borító: Ez micsoda, János?>
1 890 Ft
Nemzetgazdaságtan
borító: Nemzetgazdaságtan>
650 Ft
Nevében él a nemzet(t)
borító: Nevében él a nemzet(t)>
690 Ft

Hasznos holmik