• EREDETI CÍM:
  Honor Yourself: The Inner Art of Giving and Receiving
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika Zsuzsanna
 • ISBN:
  9789633106945
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

Az önbecsülés művészete

Tanulj meg adni és elfogadni

Olvass bele!
 • EREDETI CÍM:
  Honor Yourself: The Inner Art of Giving and Receiving
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika Zsuzsanna
 • ISBN:
  9789633106945
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

Az életben ritkán kerülünk könnyen megoldható helyzetekbe, sokkal gyakrabban szembesülünk ellentmondásos szituációkkal.

Patricia Spadaro nagy szakértelemmel kalauzolja az olvasót napjaink alapvető paradoxonjainak és stresszforrásainak világában. Hogyan tudjuk megtartani az egyensúlyt mások és saját szükségleteink kielégítése között? Legyünk mindig áldozatkészek, vagy gondolhatunk önmagunkra is? Legyünk nagyvonalúak, vagy húzzunk határokat? Maradjunk, vagy lépjünk ki egy kapcsolatból? Az ilyen típusú dilemmákból eredő feszültségek nem egyszerűen csak az élet részei – ez az élet maga.

Önmagunk tisztelete nem azonos önmagunk kényeztetésével. De nem jelenti azt sem, hogy hátat fordítunk azoknak, akiknek szükségük van ránk. Ha tiszteljük önmagunkat, akkor valódi énünket becsüljük és engedjük érvényesülni, és csak így leszünk képesek másokat is tisztelni.

Arra kell törekednünk, hogy az életünk minden területén jelen lévő adás és elfogadás kifinomult táncát mesteri szinten elsajátítsuk. Ez a könyv erőt ad az induláshoz. Biztatja az olvasót, hogy bátran ünnepelje saját adottságait és nagyszerűségét. Fedezze fel a mindennapokban rejlő finom dinamikát, amely jelen van az élet minden területén.

A neveltetés, a környezet, a napi rutin és a hagyományok szinte észrevétlenül meghatározzák gondolkodásunkat és cselekvéseinket. Hétköznapi mítoszokat alakítanak ki, amelyek gúzsba kötnek bennünket. A szerző helyettük a tudatosságot, a tapasztalatok és megfontolások mentén formált életet kínálja fel, amely a mítoszok kényszere helyett a varázslatok szabadságával ajándékoz meg. Megismerteti az egyensúly felé vezető lépéseket is, amelyeket ha elsajátítunk, akkor elkezdődik a varázslat.

Patricia Spadaro nemzetközileg is népszerű és elismert szerző, művei 20 nyelven olvashatók. Elsősorban a lelki egészség megőrzésének gyakorlatával foglalkozik, trénerként is ezt oktatja. Módszerei a világ nagy tradícióiból merítenek, és korunk emberére, körülményeire szabja a nagy gondolkodók és évezredes hagyományok bölcsességeit.

További ajánlatunk

Az önbizalom kódja nőknek
borító: Az önbizalom kódja nőknek>
2 599 Ft
A nő felemelkedése és tündöklése
borító: A nő felemelkedése és tündöklése>
1 990 Ft
Francba az érzelmekkel!
borító: Francba az érzelmekkel!>
1 990 Ft
Titánok eszköztára
borító: Titánok eszköztára>
6 970 Ft
Sosem késő
borító: Sosem késő>
1 990 Ft
Rózsaszínben a világ
borító: Rózsaszínben a világ>
2 290 Ft
Két kis lábnyom a homokban
borító: Két kis lábnyom a homokban>
1 790 Ft
Kiderülés
borító: Kiderülés>
1 490 Ft

Hasznos holmik